قبل از گرفتن پرستار کودک به این نکتهها توجه کنید : این روزها بعضی زوجهای شاغل ترجیح می بدهند به جای ارسال فرزندشان به مهدکودک، پرستاری را استخدام کنند تا نگرانیهای شان از بابت مراقبت و نگهداری از کودک کمتر شود.
اگر برای مراقبت از کودک خود نیاز به یک پرستار دارید پیش از این که به انتخاب پرستار بپردازید، ضروری میباشد که در مورد ویژگیهای آن کمی فکر نمایید.
بهتر است برای پرستار بچه فهرستی از بایدها و نبایدها و اقدامات ضروری تهیه شود و پیش از خروج مادر و پدر از خانه این موارد با پرستار بچه مرور شود. اگر خودتان چنین فهرستی تهیه نکردهاید میتوانید از نمونه ذیل استفاده نمایید.
۱٫ نخست میبایست اطمینان یابید که فرم اطلاعات لازم را در کنار تلفن نصب کردهاید .اگر اینکار را نکردهاید هم اکنون انجام بدهید و شماره تلفنی را که میتوان در هنگام دور بودن از خانه با شما تماس گرفت هم در آن یادداشت نمایید. همچنین، شماره تلفن یار، همسایه، فامیل یا هر آشنایی که میتواند در گونه بروز پیشامد غیرمنتظره به شما یاری بکند در آن فرم بنویسید.
به پرستار بچه این نکته را حتما گوشزد نمایید که هنگام بروز سانحه، قبل از هر چیز، یاری بخواهد و تنها بعد از آن، موضوع را به شما اطلاع دهد، به او این اطمینان را دهید که حتی اگر بی مورد هم در خواست یاری نمود، هیچ مشکلی قبل نمی آید و بهتر از این میباشد که بی جهت خطر بکند و اقدامی انجام ندهد.
۲٫ اطلاعات ضروری در مورد بیمه درمانی خود را در محل مشخصی بگذارید تا چنانچه که کودک نیاز به رسیدگی فوری پزشکی داشت، از آنان استفاده شود اگر کودک تان دچار هرگونه بیماری سابقه دار و مزمنی است یا حساسیت دارد این اطلاعات را هم به فرم پیوست نمایید، زیرا امکان دارد در درمان کودک موثر باشد.
۳٫ پرستار بچه را از همه بیماریهای کودک آگاه نمایید و هم درمورد هر دارویی که در حالا حاضر مصرف میکند به او توضیح کامل بدهید. میبایست پرستار بچه را به خوبی با طرز دارو دادن به کودک آشنا نمایید.
هتر میباشد این اطلاعات را در جایی یادداشت و به پرستار بچه ارایه کنید:
جای دارو، وقت دارو هر دارو، مقداری که میبایست از هر دارو داده شود. در گونه امکان، خودتان نحوه دادن دارو را به او نشان بدهید و از او بخواهید حتما بنویسد که در هر بار، در چه زمانی، از چه دارویی، به چه مقداری به بچه داده میباشد.
۴٫ ببینید آیا پرستار بچه با یاریهای اولیه آشنایی دارد یا خیر. در گونه لزوم مقدمات این یاری را با او مرور نمایید و به او محل نگهداری کتاب و جعبه یاریهای اولیه را نشان بدهید. صفحات مربوط به راهنمای اقدامات فوریتی را از کتاب جدا نمایید و در محل مناسبی روی دیوار نصب نمایید. حتما سریعترین راه رسیدن به بیمارستان را به او نشان بدهید.
۵٫ تک تک اتاقهای خانه را به پرستار نشان بدهید وی میبایست از محل این اقلام آگاه باشد: تلفن، فیوز برق، چراغ قوه، کلیدچراغها و محلهای خطرناک احتمالی در خانه
۶٫ توصیههای ایمنی در مورد آتش سوزی را با پرستار بچه مرور نمایید. محل کپسول آتش آدرس و طرز کار با آن را به او یاد دهید. همچنین به او توضیح بدهید که درمواقع اضطراری، برترین راه خروج از خانه کدام میباشد.
همچنین در خارج از خانه محلی را مشخص نمایید تا پس از بروز حادثه؛
همگی همدیگر را در آن جا ملاقات کنند. میبایست از این موضوع اطمینان یابید که پرستار بچه به درستی می داند چطور با مرکز آتش آدرس تماس گیرد و چطور کودک را از خانه دچار حریق به سرعت خارج سازد.
۷٫ به پرستار بچه اقدامات ضروری برای محافظت از خانه در برابر دزدان و مهاجران احتمالی را توضیح بدهید. اگر سیستم دزدگیر دارید، میبایست او را با طرز کار آن آشنا باشد. همچنین میبایست چگونگی جواب دادن به تلفن و زنگ در را هم بداند. اگر منتظر تلفن یا دریافت بسته یا ملاقاتی هستید، حتما آن را به اطلاع پرستار بچه برسانید.
۸٫ اگر قرار میباشد پرستار بچه، کودک را به حمام ببرد، نکتهها ایمنی حمام را با او مرور نمایید.
۹٫ به پرستار بچه، چگونگی استفاده از وسایل خانه را آموزش بدهید و اگر استفاده از وسیله ای مجاز نیست، حتما این موضوع را به اطلاع او برسانید.
۱۰٫ اگر قرار است بیشتر از یک روز یا یک شب بیرون از خانه باشید، ترتیبی بدهید تا فرد دیگری همچون فامیل یا همسایه، به خانه تان سر بزند و بر کار پرستار بچه نظارت بکند.
خدمات پرستاری همراه شما آماده خدمات رسانی در زمینه پرستاری از کودک، پرستاری از بیمار، پرستاری از سالمند، پرستاری در دوران بارداری و … به شما عزیزان میباشد.
جهت هرگونه سوال و مشاوره با ما تماس بگیرید.
————————————————
مطالب مرتبط:
خدمات پرستاری در منزل و بیمارستان – خدمات پزشکی در منزل مرکز خدمات پرستاری همراه شما
مهندس جان عالی بود