دلایل ورم کردن پا

دلایل ورم کردن پا : ورم کردن پاها یکی از مشکلاتی می باشد که به دلایل مختلفی ایجاد می شود و تا کنون ۸ دلیل برای ورم‌پا توسط پزشکان به اثبات رسیده می باشد.

بررسی دلایل پزشکی مهم ورم کردن پا ها

زمانی که افراد با ورم پا مواجه می شوند، نمی توانند دلایل خوبی برای آن بیاورند. ورم پا دلایل مختلفی مثل بارداری ، آسیب دیدگی و یا نوع شغلتان دارد و به گونه ای می باشد که پای شما دچار ورم می شود. متاسفانه افراد زیادی ورم پا را بدون مشکلاتی مثل بارداری، آسیب دیدگی یا حتی یک شغل خاص تجربه می کنند.

در چنین حالتی می توان گفت که دلایل دیگری برای ورم پا وجود دارد. گاهی اوقات هم ورم پا نشان دهنده یک مشکل جدی تر می باشد. اگر این پف و ورم در هیچ کجای بدن شما دیده نمی شود و فقط در قسمت پا وجود دارد، احتمالاً علامت یک مشکل زمینه ای باشد که در این قسمت از سایت خدمات پرستاری و پزشکی در منزل همراه شما آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

دلایل ورم کردن پا

۱٫ لخته خون در رگ

لخته خون در رگ گاهی اوقات در بعضی از قسمت های بدن و معمولاً در پا اتفاق می افتد. این لخته خون عامل ایجاد درد و ورم در قسمت پا می باشد و گاهی اوقات فراوان جدی می باشد . ممکن است که این لخته خون در بدن جریان پیدا کند، وارد ریه شود و فرد را به آمبولی دچار کند؛ البته این یک وضعیت جدی می باشد که نیاز به مراجعه پزشکی دارد و حتماً باید اورژانس خبر شود.

۲٫ پوکی استخوان

پوکی استخوان یک مشکل رایج می باشد و بعد از بالا رفتن سن احتمال ابتلای بیشتری پیدا می کند و استخوان ها در قسمت قوزک پا عامل ایجاد درد، سوزش، سفتی و ورم هستند. این افراد معمولاً در راه رفتن و تحمل وزن خود دچار مشکل می شوند.

۳٫ التهاب تاندون آشیل

التهاب تاندون آشیل عامل ایجاد درد در قسمت پاشنه و پشت پا می باشد. علاوه بر درد و سفتی ، عامل ایجاد ورم در این ناحیه می باشد. این ورم اکثر اوقات در پای فرد وجود دارد. بعد از ورزش کردن هم وضعیت بدتری پیدا می کند.

دلایل ورم کردن پا

۴٫ نارسایی قلبی

علائم نارسایی قلبی معمولاً خودش را در ورم پا نشان می دهد که به دلیل تجمع مایعات می باشد . به این وضعیت ادما گفته می شود. این تجمع مایعات عامل ایجاد ورم درقسمت پا هستند.

۵٫ ورم لنفاوی

ورم لنفاوی مربوط به ورم در قسمت بازو و پا می باشد و از علائم رایج آن شامل درد، ناراحتی، عفونت، احساس سفتی و سنگینی می باشد و معمولاً ورم به انگشتان پا هم می رسد.

۶٫ سلولیت

سلولیت یک نوع عفونت پوستی می باشد که بافت های زمینه ای را تحت تاثیر قرار می دهد و عامل ایجاد ورم ، قرمزی و سوزش پوست می شود. به طوری که پوست فرد بعد از لمس کردن احساس داغی را القا می کند. سلولیت می تواند در هر جای بدن اتفاق بیفتد و معمولاً قسمت پایین پا را بیشتر درگیر می کند.

دلایل ورم کردن پا

۷٫ نقرس از دلایل ورم کردن پا ها

نقرس یکی از دردناک ترین حالات آرتروز می باشد و زمانی اتفاق می افتد که اوریک اسید فراوان زیادی در بدن تجمع پیدا می کند. بسیاری از افراد علائم نقرس را در انگشتان پای خود مشاهده می کنند که روی قوزک پا، پاشنه، زانو، مچ دست و انگشتان دست و آرنج هم تاثیر می گذارد. از رایج ترین علائم نقرس، درد، قرمزی، سفتی، گرما و ورم می باشد.

۸٫ بورسیت پا

بورسیت وضعیتی می باشد که مایعات استخوان ها، تاندون ها و عضلات در قسمت شانه، آرنج و پا را درگیر می کند. در چنین حالتی معمولا مفاصل فرد سفت و دردناک می شود و رنگ قرمز و ورم کرده پیدا می کند. هنگام تکان دادن هم بدن فرد درد می گیرد.


اگر فردی در خانه شما نیازمند مراقبت و خدمات پرستاری در منزل است، سایت ما با ارائه بهترین پرستاران در زمینه پرستاری کودک در منزل ، پرستاری بیمار در منزل ، پرستاری سالمند در منزل و… در خدمت شماست.

مطالب مرتبط :

3 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *